Dansk da
  • English en
  • Dansk da
Gratis fragt i Skandinavien*
Dansk da
  • English en
  • Dansk da
Indkøbskurv 0

Materialer

Hahnemühle Mat 210g

Mat fotopapir 210g er et smukt mat kunstpapir baseret på naturlige 100% alfa-cellulosesyrefri fibre. Papiret har en mat glat finish og en lys tone, der sikrer prints i høj opløsning med stor holdbarhed og kontrast. Denne type papir kan indrammes med et flot resultat, men kan også undvære indramning, da UV-udskrivningen sikrer høj modstandsdygtighed over for sollys.

 

 

Dibond

Dibond er lavet af to aluminiumspaneler med en skumkerne ind imellem, det giver den perfekte balance mellem styrke og let vægt. Billedet er trykt direkte på overfladen, hvilket skaber et mat og rent look, der er holdbart og holder hele livet med fremragende skarphed og stor kontrast.

Dibond fungerer godt både indrammet og enkeltstående.

 


Lærred

Print på lærred er en fantastisk måde at gøre fotos levende på. Den organiske og strukturerede overflade skaber en varm og naturlig følelse og får billedet til at poppe.

Billederne er trykt på 330g lærred i højeste kvalitet og strækkes derefter ud på en 38 mm ramme. Det endelige print er vandafvisende og falmer ikke over tid, hvilket betyder at du vil kunne nyde det i mange, mange år.

Endelig er det muligt at få lærredet indrammet i enten en matsort træramme eller en naturlig egetræsramme. Rammerne er flydende, hvilket betyder, at der er lidt mellemrum mellem print og ramme som skaber et lettere og ekskusivt look.