Dansk da
  • English en
  • Dansk da
Gratis fragt i Skandinavien*
Dansk da
  • English en
  • Dansk da
Indkøbskurv 0

1% for planeten

Jeg er et stolt medlem af non-profit organisationen 1% for the Planet ved at donere mindst 1% af min årlige indtægt til miljømæssige formål. Fokus for mine donationer er havet og ikke mindst livet i omkring det. 

"Beviset er overvældende: klimaforandringer er en overhængende trussel, vores fødevaresystemer bliver i stigende grad stresset, og vores lande, farvande og arter trues som aldrig før. Hvis vi ikke handler nu, er vores planets levedygtighed og vores kvalitet af liv - for ikke at sige noget om vores økonomis sundhed -  eksistentiel truet. "

I 2002 oprettede grundlægger af Patagonia, Yvon Chouinard, og Craig Mathews, ejer af Blue Ribbon Flies, et nonprofit-selskab for at tilskynde andre virksomheder til at gøre det samme. 1% for planeten er en alliance af virksomheder og enkeltpersoner, der forstår nødvendigheden af ​​at beskytte det naturlige miljø. De forstår, at fortjeneste og tab er direkte knyttet til dets helbred og er bekymret over industriens sociale og miljømæssige virkninger. Hvis du er en virksomhedsejer (eller har nogen indflydelse på din chef), kan du overveje at blive medlem af denne socialt og miljømæssigt progressive gruppe. Ved at bidrage med 1% af det samlede årlige salg til græsrods miljøgrupper påvirker medlemmer af 1% for planeten den reelle forandring. Og medlemmer får andre fordele: Tilfredsheden ved at bane vejen for mere virksomhedsansvar i erhvervslivet og anerkendelse, støtte og protektion af samvittighedsfulde forbrugere, der værdsætter seriøst engagement i miljøet.

For mere info: www.onepercentfortheplanet.org