Dansk da
  • English en
  • Dansk da
Gratis fragt i Skandinavien*
Dansk da
  • English en
  • Dansk da
Indkøbskurv 0

Ofte stillede spørgsmål

Jeg vil gøre mit bedste for at besvare de hyppigste spørgsmål herunder, men for yderligere spørgsmål kontakt: contact@gjerluff.com.

 

Spørgsmål om forsendelse.

 

Hvor meget koster forsendelse?

Skandinavien:           50 dkk (gratis fragt ved ordrer over 300dkk)
Norden:                     150 dkk (gratis fragt ved ordrer over 1500dkk)
Europa:                      300 dkk (gratis fragt ved ordrer over 2000dkk)

 

Hvor lang tid tager det, før jeg modtager mit print? 

Alle billeder printes efter behov og sendes derefter. Normalt sendes prints inden for en uge eller to, og det er derefter op til den specifikke kurer og destination hvor lang tid levering tager. Man kan forvente at have sit print indenfor 2 til 3 uger. 

 

Hvordan sendes mit print?

Print sendes i et robust rør lavet til formålet. Hvis røret er beskadiget ved ankomsten, bedes du kontakte mig med det samme. Når du fjerner printet fra røret og håndterer printet under indramning, skal du være forsigtig for at undgå ridser og fingeraftryk. 

 

Sender du internationalt?

Pt er det desværre kun muligt at sende inden for norden og et par andre lande. Hvis dit land ikke er tilgængeligt for forsendelse, bedes du kontakte mig på contact@gjerluff.com

 

Spørgsmål om printene.

 

Hvordan udskrives billederne?

Alle billeder udskrives af professionelle efter behov. Billederne er trykt på mat 210g Hahnemühle kunstpapir, dibond eller kanvas ved hjælp af UV-lys. UV-lyset sikrer, at udskriften varer livet ud, uden at farverne eller kontrasten falmer. Måtteoverfladen er perfekt til indramning bag glas eller endda direkte udsat for dit indendørs miljø. 

Læs mere om materialerne her.

 

Er det muligt at få prints i andre størrelser eller materialer? 

Ja og ja. Alle special størrelser er muligt. Det er også muligt at få udskrifter på forskellige materialer som dibond eller lærred:

Dibond er et tyndt aluminiumsark, som billedet derefter udskrives direkte på med UV-lys. Det endelige produkt er et smukt og simpelt stykke med en mat overflade og kan enten hænges indrammet eller af sig selv. 

Canvas er et stykke stof, som billedet er trykt på og strækkes derefter ud over en træramme. Overfladen er struktureret fra fibrene i stoffet. Lærred kan hænges enten indrammet eller af sig selv. 

 
Er det muligt at bestille fotos fra din instagram-konto, der ikke er tilgængelig på hjemmesiden? 

Ja, specialordrer er altid velkomne. Kun et lille udvalg af mine fotos er opsat på hjemmesiden, og de fleste af mine fotos på min instagram er mulige at få lavet som prints.

www.instagram.com/gjerluff

 

Kan man købe printsne i butikker? 

Mine fotos kan findes som postkort, mindre kunsttryk, plakater samt færdigt indrammede billeder  i flere butikker langs den danske vestkyst:

White Sands Surf og kaffe

Houvig Gårdbutik

Westwind Nord

Bremse

OMHU

Huset Havs