Dansk da
  • English en
  • Deutsch de
  • Dansk da
Gratis forsendelse i Skandinavien*
Dansk da
  • English en
  • Deutsch de
  • Dansk da
Indkøbskurv 0

Ofte stillede spørgsmål

Jeg vil gøre mit bedste for at besvare de hyppigste spørgsmål her, men du er velkommen til at sende mig en e-mail på contact@gjerluff.com med yderligere spørgsmål.

 

Spørgsmål om forsendelse.

 

Hvor meget koster fragt?

Skandinavien + Tyskland:     Gratis
Nordiske lande:                     150 dkk (gratis fragt ved ordrer over 1500 dkk)
Europa:                                  300 dkk (gratis fragt ved ordrer over 2000 dkk)

 

Hvor lang tid tager det, før jeg modtager mit print? 

Alle printene laves efter behov og sendes derefter. Normalt afsendes print inden for en uge eller to, og det er derefter op til den specifikke kurer og destination. 

 

Hvordan sendes mit print? 

Udskrifter sendes i et robust rør lavet til formålet. Hvis røret er beskadiget ved ankomsten, bedes du kontakte mig med det samme. Når du fjerner printet fra tuben og håndterer printet ved indramning, skal du være forsigtig med at undgå ridser og fingeraftryk.

 

Sender du internationalt?

Indtil videre sender jeg til alle nordiske lande og nogle få udvalgte andre lande i Europa. Hvis dit land ikke er tilgængeligt for forsendelse, bedes du kontakte mig på contact@gjerluff.com .

 

Spørgsmål om tryk.

 

Hvordan udskrives de billeder?

Alle fotos printes af fagfolk efter behov. Billederne er printet på mat 210g Hahnemühle kunstpapir ved hjælp af UV-lys. UV-lyset sikrer, at printet holder hele livet uden at farverne eller kontrasten falmer. Den matte overflade er perfekt til indramning bag glas eller endda direkte udsat for dit indendørs miljø. 

 

Er det muligt at få print i tilpassede størrelser eller materialer? 

Ja og ja. Alle brugerdefinerede størrelser er tilgængelige efter anmodning. Det er også muligt at få print på forskellige materialer som dibond eller canvas:

Dibond er en tynd aluminiumsplade, som fotoet derefter printes direkte på ved hjælp af UV-lys. Slutproduktet er et smukt og enkelt stykke med en mat overflade og kan enten hænges indrammet eller for sig selv. 

Lærred er et stykke stof, som billedet printes på og derefter strækkes ud over en træramme. Overfladen er struktureret af fibrene i stoffet. Lærred kan hænges enten indrammet eller for sig selv. 

Er det muligt at bestille billeder fra din instagram-konto, som ikke er tilgængelig på hjemmesiden? 

Ja, tilpassede ordrer er altid velkomne. Kun et lille udvalg af mine billeder er sat op på hjemmesiden og de fleste af mine billeder på min instagram er tilgængelige efter anmodning - contact@gjerluff.com

www.instagram.com/gjerluff

 

Er der nogen butikker, der fører printene?

På nuværende tidspunkt har jeg ingen forhandlere af de større print. Mine billeder kan dog findes som postkort og mindre kunsttryk i flere butikker langs den danske vestkyst:

White Sands Surf og kaffe

Houvig Gårdbutik

Westwind Nord

Bremse

OMHU

Huset Havs